Cererea de ofertă a fost înregistrată cu succes. 

În scurt timp un reprezentant vă va contacta în vederea elaborării pentru dumneavoastră a unei oferte personalizate. 

Vă mulțumim pentru încrederea acordată și vă asigurăm de întreaga noastră implicare în realizarea proiectului dumneavoastră.

 

recomandari

 Stoian Cristian, 0767201000
Montaj rapid si fara probleme.Am schimbat toate geamurile apartamentului si nu am avut nici o problema,calitate foarte buna,profesionalism.Ii recomand pe baieti!

 Simion Marius, București, 0730713226

Bucuresti, sector6 am inchis balconul si am schimbat termopanele la apartament cu fima Ideal PVC. Recunosc ca sunt multumit de toata colaborarea cu aceasta firma, am beneficiat de consultanta buna, raport calitate pret foarte bun si montaj profesional.

 Vreme Andrei, București
Mi-am pus tamplarie PVC la un foisor, sunt multumit de serviciile oferite de firma Ideal PVC (consultanta, masuratori,montaj si nu in ultimul rand calitatea produselor raportata la costul tamplariei)
 
 Filip Ionut,Bragadiru, 0740773758
Dupa mai multe cautari pe internet am gasit firma Ideal PVC.Am sunat si in urma discutiei cu baiatul de la ofertare am ajuns la o solutie foarte buna pentru nevoile mele.Am fost indrumat in mod profesionist si de catre tehnicienii veniti la fata locului.

 Mitran Marius, Comuna Pantelimon
Am pus termopanele la casa cu firma Ideal PVC pe care o recomand cu incredere si altor persoane deoarece am beneficiat de produse Clasa A, sistem de inchidere premium si de montaj excelent

 

 

 
 Petre Nicolae, 0314385098
Cea mai buna oferta de pret am gasito la firma Ideal Pvc.Am avut un buget restrans,dar fata de alt geam care il am de la o alta firma cele montate de Ideal Pvc sunt construite mult mai bine.Au incluse in pret accesorii la feronerie care se gasesc in alte parti doar in configuratii foarte scumpe.Am recomandat si altor cunoscuti si au fost de asemenea multumiti de serviciile acestei firme.

 Gard Maria, 0215686467, Bucureşti
Desi am avut mai oferte la Ideal a ramas tot cea mai buna. Din acesta cauza am crezut ca geamurile o sa fie cu rabat, deci de calitate mai slaba, dar nu a fost asa. Am vazut pe la alti vecini alte geamuri la fel dar care au fost mult mai scumpe. In plus ale mele nu fac condens. La montarea lor echipa a lucrat curat fara sa imi distruga prin casa. Sint un client multumit si va multumesc si pe acesta cale.