• BSlider9
  • BSlider6
  • BSlider3
  • BSlider8
  • BSlider2

Rolete

Roletele textile reprezinta o modalitate simpla si practica de a redecora camerele caminului sau biroului dvs. Un singur obiect poate schimba total aspectul acestora, iar investitia este foarte scazuta.

Beneficiati de foarte multe materiale si culori din care puteti alege, astfel incat sa ajungeti la o varianta optima din punct de vedere al designului pentru a crea o ambianta placuta.

Roletele textile au o calitate superioara a materialelor si sistemelor de actionare si montaj, care sunt de mai multe tipuri.

Roletele se pot rula intr-o caseta atunci cand doriti ca fereastra sa fie descoperita, astfel incat sa patrunda lumina la maxim in incapere. Dimensiunile variaza in functie de cele ale ferestrei, iar prinderea se poate face in tavan sau pe tamplaria ferestrei.

Actionarea este manuala sau electrica, depinde cum va doriti. Anumite materiale pot fi de tip black-out (materialul este cauciucat pe partea exterioara, blocand complet patrunderea razelor solare). De asemenea, va puteti alege o imagine pentru a fi printata pe materialul roletei, fie din catalogul nostru, fie din colectia dvs. foto.

 


Roletele VELUX sunt opace, avand un efect de blocare totala a luminii in incapere, chiar si ziua.

Sunt in special recomandate pentru dormitoare pentru a avea cel mai odihnitor somn.

Pe langa functia de baza, roletel VELUX au si alte caracteristici la fel de importante: pe timp de vara diminueaza caldura, iar pe timp de iarna reduc pierderea acesteia, intrucat sunt dublate la exterior cu o folie de aluminiu care genereaza acest efect.

De asemenea, asigura un nivel maxim de intimitate, respectiv un confort total.

 

Roletele personalizate sunt de fapt roletele din material textil imprimate cu imaginile dorite de dvs. Fie ca alegeti imagini din catalogul nostru, fie ca este o imagine proprietate personala, noi o putem imprima astfel incat sa va incante privirea in fiecare zi acasa ori la birou.

Astfel, puteti opta pentru cadre din natura, flori, scene din desene animate, personaje preferate, o poza a copilului, dar si pentru variante business, cum ar fi sigle de firme, imagini de marketing, bannere sau sloganuri.

Roletele personalizate pot fi utilizate cu succes in orice spatiu precum restaurante, magazine, banci, birouri, spatii de expozitie si lista poate continua.

Printurile au o calitate superioara, fiind realizate cu ajutorul masinilor digitale, iar  materialul imprimat rezista la lumina si caldura excesiva, raze UV si la murdarire.

Aceste rolete au un rol practic, de protectie solara, insa si unul estetic, de a avea un spatiu personalizat dupa placul dvs sau pentru a va atinge anumite scopuri de marketing si vanzari.

 

 

Roletele Day & Night creeaza jocuri spectaculoase de lumini datorita intercalarii  materialului opac cu cel transparent.

Moderne si elegante, roletele confera o atmosfera deosebit de calda si confortabila. Puteti regla luminozitatea din camera, precum si efectele acesteia in functie de dorinta si necesitatea dvs.

Va oferim o gama larga de culori din care sa va alegeti modelul dorit, roletele satisfacand si cele mai pretentioase gusturi si stiluri.

Dimensiunile pentru roletele Day & Night variaza in functie de cerinte, adaptandu-se fiecarei situatii in parte.

Montajul se poate realiza din tavan ori pe fereastra, dupa cum este mai confortabil, iar clientul are posibilitatea de a opta pentru actionare electrica.