• BSRehau1
  • BSRehau1

Euro Design 86 PLUS

Tamplarie PVC - REHAU Euro 86 PLUS

    Datorită ferestrelor Euro Design 86 Plus vă simţiţi bine în căminul dumneavoastră! Adâncimea constructivă mare a ferestrelor, de 86 mm, vă permite montarea unui sistem de izolare extrem de eficient, cu triplă izolaţie. Tehnologia cu mai multe camere foloseşte aerul ca mediu de izolaţie de eficienţă maximă. Astfel, izolaţia termică poate atinge valori de până la 0,84 W/m²K.

 

 

    Caracteristici:

Adâncime constructivă: 86 mm / garnitură de contact
Număr de camere: 6
Izolaţie termică: Uf până la 1,1 W/m²K
Izolaţie fonică: până la SSK 4
Protecţie antiefracţie: până la clasa de rezistenţă 2
Permeabilitate aer: 4 (DIN EN 12207)
Etanşeitate la ploaia în averse: 9A (DIN EN 12208)


    Avantaje:

recomandat pentru casele cu consum redus de energie şi renovări cu eficienţă energetică
capacitate mare de etanşeizare la vânt şi ploaia în averse, datorită geometriei inteligente a profilelor şi armării cu oţel
calitate înaltă a materialelor şi a construcţiei, confirmată prin nenumărate teste de sarcină.
lăţime vizibilă de 115 mm pentru o iluminare optimă
adâncime mare a falţului de 66 mm pentru montarea de geam tripan
suprafeţe cu finisare High Definition: extrem de valoroase, cu o netezime la cel mai înalt grad şi, astfel, uşor de curăţat, ecologic, reciclabil
- confort în orice anotimp

    Cu ferestrele Euro-Design 86 Plus vă simţiţi confortabil în locuinţa dumneavoastră chiar şi în anotimpul rece. Termoizolaţia foarte bună asigură un climat plăcut în locuinţă - chiar dacă afară plouă sau ninge. Cu o adâncime constructivă de 86 mm şi două izolaţii, sistemul vă protejează de frig, curenţi de aer, praf şi umiditate.

    Economisiţi energie prin eficienţa termoizolaţiei datorită unui coeficient bun de termoizolaţie, căldura rămâne acolo unde trebuie: în interiorul casei dumneavoastră. Astfel va puteţi bucura de un climat plăcut în locuinţă şi de o factură la energie considerabil redusă. Din aceste motive fereastra Euro-Design 86 plus este soluţia ideală pentru construirea de locuinţe noi şi pentru reabilitarea clădirilor vechi cu consum redus de energie.

    Pentru ca nimic să nu vă tulbure liniştea dacă afară este foarte mult zgomot, ferestrele au rolul de a vă asigura liniştea în interiorul căminului, chiar şi atunci când în imediata dumneavoastră vecinatate se află surse puternice de zgomot. Pentru astfel de zone, cu un nivel de zgomot ridicat, ferestrele Euro-Design 86 plus pot fi adaptate individual la protecţia fonică necesară până la clasa de rezistenţă 4. Astfel vă puteţi relaxa oricând, indiferent de nivelul zgomotului exterior. Pentru cei care doresc un sistem deosebit de fonoizolatie, recomandăm Euro-Design 86 plus.