• BSRehau1
  • BSRehau1

Briliant Design 70 - 5 camere

Tamplarie PVC - Profile Briliant Design 70 - 5 camere

   Ferestrele reprezintă o investiție pentru toată viața, alegerea lor fiind una extrem de dificilă, indiferent dacă construiți sau renovați.Pentru cei care sunt interesați în aceeași măsură de design, confortul locuintei și economisirea de bani prin reducerea costurilor la încălzire printr-o izolare termică eficientă, ferestrele REHAU Brillant - Design reprezintă cea mai bună opțiune.

  

    Caracteristici:

 - Adâncimea constructivă: 120 mm / garnitura mediană
 - Număr de camere: tehnologie cu 5 camere cu izolare termică suplimentară
 - Izolare termică: Uf= 0,71 W/m²K, Uw=0,8 W/m²K
 - Certificat de Institutul pentru Case Pasive din Darmstadt la categoria “Componente adecvate pentru case pasive”
 - Fonoizolare: până la clasa de izolare fonică 4 (VDI 2719)
 - Protecție antiefracție: până la clasa de rezistență 2 (DIN V ENV 1627)
 - Etanșeitate la curenți de aer/averse: până la grupa de solicitare C (DIN 18055)

    Avantaje:

 - Certificat de Institutul pentru Case Pasive Zertifiziert din Darmstadt în clasa “Componente adecvate pentru case pasive”
 - Capacitate foarte bună de etanșare, datorită garniturilor pe 3 niveluri
 - Suprafețe netede, ușor de întreținut
 - Ecologice, deci reciclabile
 - Ferestre certificate pentru case pasive - soluții inovatoare de izolare termică

   În ultima vreme se folosește tot mai mult termenul de casă pasivă. Acestea reprezintă urmașul casei cu consum redus de energie și a fost numită, de experții în construcții, casa viitorului. O casă pasivă prezintă uimitoarea calitate de a putea funcționa fără încălzire. Căldura soarelui, cea reziduală de la aparatele de uz casnic și cea emanată de locuitorii casei sunt surse suficiente pentru asigurarea cerințelor de căldură ale unei case pasive. Desigur, acoperișul, pereții și ferestrele trebuie să fie de o calitate deosebită și extrem de bine izolate. Pornind de la această necesitate a caselor viitorului, cercetătorii REHAU a dezvoltat noul profil cu izolare deosebită al ferestrelor REHAU Clima Design.

    Capacitatea excelentă de izolare face ca ferestrele termopan/tripan proiectate cu acest sistem de profil să fie perfect pentru clădirile vechi, superioare noi, case cu consum de energie redus și, mai presus de toate, case pasive. Prin acest sistem se fac economii importante de materii prime, costurile cu încălzirea sunt considerabil reduse și protejează mediul înconjurător. Suplimentar, se deschid perspective ecologice prin circuitul de reciclare completă în timpul producției și, mai târziu, de eliminare.